Despre mine

ANCA DRAGAN

Am 41 ani, casatorita, mama unui baiat de 14 ani.

Licentiat al Facultatii de Biologie in cadrul Universitatii Bucuresti, masterat in marketing strategic si tehnician nutritionist.

Sunt biolog si consultat stiintific, de 16 ani, in domeniul farmaceutic

Experienta mea este formata din colaborari cu medici din diverse specialitati medicale: psihiatrie, oncologie, dermatologie, hematologie, cardiologie si in ultima vreme cu medici nefrologi si diabetologi.

Activitatea din ultimii 4 ani este canalizata catre partea de nutritie pentru pacientii cu diabet, pacienti care au afectare renala, respectiv insuficienta renala cronica.

In urma acestei activitati extrem de intense, am constatat ca indiferent de problemele de sanatate care apar la nivelul diverselor organe si simteme din corpul uman, nutritia are un rol capital.

Prin aceasta activitate de tehnician nutritionist imi doresc, impreuna cu pacientul, sa muncim in echipa in asa fel incat sa obtinem ce are nevoie pacientul: scopul de a slabi, de a sustine tratamentul in cazul bolilor cronice, de a avea suficienta energie pentru a face fata cerintelor vietii moderne, de a avea starea de bine, de sanatate pe care inevitabil ne-o dorim cu totii.